Aanbod

Aanbod

Visie en strategie voor maatschappelijke verandering

Ik kan je helpen als projectleider bij de maatschappelijke verandering die jij/jullie willen bereiken. De kwaliteiten die ik meeneem zijn: visie- en strategie ontwikkeling, procesaanpak, resultaatgericht werken, gevoel voor samenhang. Mijn ervaring ligt op het terrein van:

  • wijkgericht veranderen
  • integrale of holistische gezondheidszorg.

 

Individuele coaching

Zoek je coaching die uitgaat van jouw (levens)verhaal en daar geen model of oordeel bij gebruikt, maar jou begeleidt naar inzicht en naar betekenis voor jou? Ik kan je daar als coach mee helpen. Mijn aanpak als coach is een mix van werken met jouw levensverhaal en werken met jouw en mijn intuïtie.

 

Organisatie coaching

Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant uit? Uit ervaring weet je al dat dat meestal niet zo eenvoudig is. Het heeft te maken met het samenspel van individuen en het collectief. Als coach richt ik me er op dat jullie als groep op een dieper niveau dan dat je normaal kijkt gaan zien hoe het samenspel in elkaar zit. Als je dat inzicht samen hebt, kun je beter begrijpen wat nodig en gewenst is, zowel voor het geheel, als ook voor ieder individu.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem gerust contact met me op.